Inloggen    
 
zondag 25 februari 2018

Wat kan onze software?

De software van InstallSoft bestaat uit een aantal verschillende pakketten die samen zorgen voor een perfecte automatisering van uw buitendienst.

InstallSoftClient

De buitendienst medewerker krijgt op zijn notebook of tablet een versie van InstallSoftClient, met deze software kunt u op locatie diversen formulieren zoals werkbonnen, inspectierapporten, controlelijsten etc. invullen en eventueel ter plaatse printen.

Wanneer het uw medewerker uitkomt, maakt hij verbinding met het g3 of g4 data netwerk en kan er worden gesynchroniseerd. Op dat moment worden alle documenten en rapporten naar onze FTP server geüpload en wordt er gecontroleerd of er nog documenten (zoals elektrische schema’s of manuals) voor uw medewerker klaarstaan om te downloaden.

InstallSoftServer

Deze software installeert u op uw server of een pc die toch al de hele dag aanstaat. InstallSoftServer controleert met een door u in te stellen interval of er documenten voor u klaarstaan op onze FTP server. Indien dit het geval is worden deze automatisch gedownload naar uw eigen server of pc. Daarna worden de documenten automatisch op uw server in de daarvoor bestemde mappen (u kunt per documentsoort een map instellen) opgeslagen. Als dat geen werk bespaart! Ook kunt u per documentsoort instellen naar welk e-mailadres de documenten gemaild moeten worden. En dit wordt allemaal automatisch zonder tussenkomst van u of uw medewerker gedaan.

InstallSoftNetwerk

In principe werkt het systeem al met de bovengenoemde twee pakketten. Om het geheel beter te beheren is er nog het pakket InstallSoftNetwerk. Dit pakket kunt u installeren op één of meer pc’s in uw netwerk (kan ook stand-alone). Met InstallSoftNetwerk kunt u de gegevens en instellingen van uw buitendienst medewerkers beheren. Maar de belangrijkste taak van dit pakket is het beheren van alle documenten die door InstallSoftServer in de diversen mappen zijn opgeslagen. Voor je het weet gaat het om duizenden zo niet tienduizenden documenten en die zijn met dit pakket snel terug te vinden.

Onze software wordt onder andere gebruik door Western Airconditioning B.V. en de Klimaatspecialist B.V.

 

Alle pakketten zijn bij de prijs inbegrepen!

Home | Over ons | De Software | Hardware | Communicatie | Gratis proberen? | Contact
Privacybeleid | Gebruiksovereenkomst
 
Copyright 2012 - 2018 by InstallSoft The Netherlands