Inloggen    
 
zondag 25 februari 2018

Let op!

Op deze pagina kunt u de laatste software versies van InstallSoftClient downloaden. Het gebruik van deze software is geheel op eigen risico, InstallSoft is niet aansprakelijk voor gegevens verlies of schade aan uw pc of tablet in welke vorm dat ook. Bent u er niet zeker van dat onderstaande software pakket(en) geschikt zijn voor uw pc of tablet dan raden wij u aan de software niet te downloaden en/of te installeren! Wilt u de software toch voor eigen risico downloaden en/of installeren dan raden wij u aan om te allen tijde eerst een goede back-up van uw systeem te maken alvorens verder te gaan. Voor vragen of advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.

Gratis proberen?

Wij kunnen nog zo veel voorbeelden en uitleg geven over hoe prettig onze software werkt, maar er gaat niets boven het zelf ervaren hoe simpel één en ander werkt en met welk gemak uw buitendienstmedewerkers formulieren kunnen invullen en eventueel printen.

Via onderstaande download link kunt u het volledige (cliënt) pakket downloaden en installeren op uw pc of (Windows) tablet. U kunt het pakket volledig testen en zelfs synchroniseren met onze server, alle instellingen hiervoor zijn alvast ingevuld in de software. Je hoeft zelf dus geen ingewikkelde instellingen in te vullen want dat is allemaal voor u geregeld.

 TitleModified DateSize DescriptionClicks
InstallSoftClient13-10-2013213,60 MBDownloadInstallSoft Client versie 1.27.9730
Installatiehandleiding1-7-2013238,94 KBDownloadInstallatiehandleiding InstallSoftClient741

Ondervindt u om wat voor reden dan ook problemen met het installeren van de gratis probeer versie, laat het dan weten via het contactformulier. Wij kunnen u ondersteunen om het één en ander op te lossen.

Home | Over ons | De Software | Hardware | Communicatie | Gratis proberen? | Contact
Privacybeleid | Gebruiksovereenkomst
 
Copyright 2012 - 2018 by InstallSoft The Netherlands